keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Tasa-arvoinen avioliittolaki - Mitä äänestystulos 10-6 merkitsee Suomen kansalle?

Tänään Eduskunnan lakivaliokunta hylkäsi kansalaisaloitten niinsanotusta tasa-arvoisesta avioliittolaista. Hylkääminen tapahtui äänin 10-6. Uutisissa ihmetellään Mikael Jungerin myöhästymistä ja lakia kannattaneet parjaavat pois jääneitä. On laskettu mahdollisia äänestystuloksia jos kaikki olisivat olleet paikalla antamassa äänensä ja mietitty asiaa eri kannoilta. Ilmeisesti lopputulos olisi jokatapauksessa ollut lakialoitteelle kielteinen. Onko sillä merkitystä että äänestystulos oli juuri 10-6?

E.W Bullinger on kirjoittanut erinomaisen kirjan Raamatun numerologiaan liittyen. Teos on nimeltään "Number in scripture" ja se on ladattavissa internetistä  ilmaiseksi. Katselin hetken äänestystulosta ja mieleeni nousi ajatus että numerot saattavat puhua meille jotakin. Numero 10 vastaan numero 6. Kaikki Raamattua lukeneet todennäköisesti tuntevat luvun 6 merkityksen Raamatussa. Jumala loi lihan kuudentena päivänä. Sekä maalla elävät eläimet, että ihmisen. Ilmestyskirja sanoo kuutosen olevan toisaalta ihmisen luku ja toisaalta pedon luku (eläimen luku). Läpi Raamatun numero 6 kuvaa elämää jota ihmisen liha hallitsee sen sijaan että vaellustamme hallitsisi henki joka on yhteydessä Jumalaan. E.W Bullinger kirjoittaa näin numerosta kymmenen: "kymmenen on yksi täydellisistä numeroista ja se merkitsee jumalallisen järjestyksen täydellistymistä". Esimerkkinä mainittakoon että Jumalan järjestys on ilmoitettu kymmenessä käskyssä ihmiselle.

Raamatun numerologiaa tarkastellen, eduskunnan  lakivaliokunnan äänestystulos on todella mielenkiintoinen. 10-6, Jumalan järjestys - langenneen ihmislihan mieli. Uskon että numerot eivät todellakaan ole sattumaa vaan Jumalan puhetta tämän vakavan asian kautta. Kansakunta joka miettii tulisko homoavioliitot hyväksyä laillisesti, tulee valitsemaan lopulta joko Jumalan järjestyksen tai langenneen ihmisen tahdon. Seuraava Raamatun paikka antoaa hyvin ymmärrystä aiheeseemme. 

Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. Room. 1:18-28

Vedenpaisumuksen jälkeen Nooan pojista polveutuneet kansat olivat hyvin tietoisia että Jumala on yksi. He tiesivät että ei ole toista Jumalaa kuin hän joka oli jo kerran antanut vihansa kohdata synnin täyttämää maailmaa. Abrahamin aikaan elänyt kuningas Abimelek  on hyvä esimerkki siitä että vielä noin 300 vuotta vedenpaisumuksen jälkeen, pakanoiden keskellä tunnetaan Jumala ja hänen säädöksensä.

Mutta Jumala tuli Abimelekin tykö yöllä unessa ja sanoi hänelle:  "Katso, sinun on kuoltava sen vaimon tähden, jonka olet ottanut, sillä  hän on toisen miehen aviovaimo". Mutta Abimelek ei ollut ryhtynyt häneen, ja hän sanoi: "Herra,  surmaatko syyttömänkin? Eikö hän itse sanonut minulle: 'Hän on minun sisareni'? Ja samoin  tämäkin sanoi: 'Hän on minun veljeni'. Olen tehnyt tämän vilpittömin  sydämin ja viattomin käsin." Ja Jumala sanoi hänelle unessa: "Niin, minä tiedän, että sinä teit  sen vilpittömin sydämin. Sentähden minä estinkin sinut tekemästä syntiä  minua vastaan enkä sallinut sinun kajota häneen. 1. Moos. 20:3-6

Kun aika kului, unohtivat maailman asuttaneet kansat Jumalan sekä hänen vanhurskaat säädöksensä. He kääntyivät palvelemaan epäjumalia ja hylkäsivät Jumalan sekä sen mikä on hyvää ja oikein. Roomalaiskirje mainitsee että Jumala hylkäsi pakanat tekemään syntiä sydämensä himoissa. Hänen estävä kätensä poistui syntiin langenneiden kansojen yltä. Abimelekiä Jumala sanoo estäneensä ettei hän tekisi syntiä koska Abimelek halusi edelleen tehdä oikein. Epäjumalanpalvelus vei Jumalan käden kauaksi kansojen yltä ja he jäivät ilman Jumalaa tekemään oman lihansa tahtoa. Lopulta homoseksuaalisuus astui kuvaan. Miehet kiinnostuivat miehistä ja naiset naisista. Maailman kansat olivat vajonnet synnin tuomaan pimeydeen.

Ajan tullessa täyteen, Jumala lähetti Poikansa Jeesuksen tuomaan jälleen valkeuden pakanoille. Hän lähetti Abrahamin siemenen jossa kaikki pakanat tulivat siunatuiksi jälleen. Jeesus toi valkeuden pakanoille jotka olivat vajonneet pimeyteen.

Minä, Herra, olen vanhurskaudessa kutsunut sinut, olen tarttunut  sinun käteesi, varjellut sinut ja pannut sinut kansoille liitoksi,  pakanoille valkeudeksi, avaamaan sokeat silmät, päästämään sidotut vankeudesta, pimeydessä  istuvat vankihuoneesta. Minä, Herra, se on minun nimeni, minä en anna kunniaani toiselle enkä  ylistystäni epäjumalille. Jes. 42:5-7

Nyt aikojen lopulla kun Saatana on nostamassa petovaltakuntaansa, pimeys laskeutuu jälleen pakanoiden ylle. Jeesus sanoi että laittomuus tulee lisääntymään. Kansat ovat psalmin 2 sanoin heittäneet päältä kaikkivaltiaan ikeet ja nyörit. He hylkäävät sen Raamatullisen perustan jolle heidän hyvinvointinsa on pitkälti rakennettu. Jumala ja hänen vanhurskaat säädöksensä halutaan jälleen unohtaa.

Kun luin kommentteja joita lakia puolustavat ihmiset olivat antaneet, huomasin kuinka tarkasti Paavali kuvaa todellisuutta kirjeessään. Pettyneet kommentoijat julistivat päätöksen olevan merkki sivistyksen puutteesta Suomessa. Heille oli vaikeaa uskoa että näin voi olla vielä 2000-luvulla. Kehuessaan viisaita olevansa, he ovat tulleet tyhmiksi. Juuri niinkuin pakanoiden apostoli asian ilmaisi. He sanovat sivistykseksi sitä mitä Jumala sanoo synniksi. He eivät ymmärrä että tämä edistyksellinen 2000-luku on Jumalan kalenterin mukaan 7000- luku. Vuosituhat jolloin Jumala tulee perustamaan valtakuntansa maan päälle tuhanneksi vuodeksi. Vanhurskaus tulee pian asuttamaan tämän planeetan. Jumalan tunteminen tulee täyttämään kansat niinkuin vesi peittää maan.

Jeesuksen paluu ja maanpäällinen valtakunta ovat lähellä. Olen kiitollinen Jumalalle että tämä synnillinen lakialoite ei mennyt läpi. Se on varmasti osoitus siitä että pinnan alla on vielä vanhurskautta ja että on niitä jotka todella pitävät maatamme pystyssä. Toisaalta tässä on jumalallinen varoitus Suomen kansalle. Edessä on Jumalan järjestyksen tie tai Saatanaa seuraavien pakanoiden tie. Edessä on valittavaksi joko siunaus tai kirous. Kuitenkin äänestystulos 10-6 on täynnä toivoa. Jumalan järjestys tulee lopulta voittamaan kaiken synnillisen. Tämä on hyvä päivä antaa kiitokseksi ja ylistyksesi Jumalalle. Hyvä päivä huutaa ilosta hänen edessään joka tulee ottamaan hallituksen ja tuomaan vanhurskauden valtakunnan maan päälle. Hyvä päivä huutaa: "Aamen, tule Herra Jeesus!". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti